Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ shmeioseto ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2012

Το shmeioseto θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την υποστήριξή σας και να σας ευχηθεί Καλή Χρονιά & ευτυχισμένο το νέο έτος !

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους. Συνέβησαν πολλά. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο το κόσμο.

 Διαδηλώσεις, ανεργία, χαράτσια, αλλαγή κυβέρνησεων... και άλλα χαράτσια, εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο, θάνατος τριών ηγετών (Λάντεν & Καντάφι,Κιμ Γιονγκ-Ιλ. ),  το μακελειό στην Νορβηγία, κινητοποιήσεις αγανακτισμένων στην Ισπανία, η συλληψη του Στρός Κάν (όλοι το θυμόμαστε αυτό και τα μετέπειτα ανέκδοτα που κυκλοφόρησαν προς τιμήν του) και άλλα πολλά γεγονότα τα οποία δεν θέλουμε να θυμόμαστε.... Αλλά και καλά γεγονότα στον αθλητισμό, επιχειρήσεις αγροτουρισμού που "χρησιμοποίησαν" την κρίση προς όφελός τους και άλλα πολλά. Σίγουρα τα αρνητικά είναι περισσότερα αλλά ας μην χάνουμε το κουράγιο μας.

Θέλω να πιστεύω οτι το 2012 θα είναι καλύτερο απο το 2011 και να φέρει υγεία σε όσους δεν έχουν αλλά και γενικά, χαρά σε αυτούς που δεν έχουν αρκετή, ευτυχία σε αυτούς που έχουν καιρό να την νιώσουν, οικογενειακή θαλπωρή στις ταραγμένες οικογένειες, αλληλεγγύη για αυτούς που την χρειάζονται περισσότερο, σιγουριά σε όσους πιστεύουν οτι ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί, δουλειά σε όσους τη χάσανε αλλά και σε αυτούς που ψάχνουν καλύτερες συνθήκες εργασίας, τύχη σε όσους πιστεύουν οτι δεν τους χαμογέλασε ποτέ και σε αυτούς που την χρειάζονται περισσότερο και λεφτά.... ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

Καλή Χρονιά !

Άννα Μανουηλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: