Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Καλό και αναίμακτο τριήμερο !

Καλημέρα σε όλους !

 Τώρα το τριήμερο πολλοί απο εμάς μπορεί να θέλουμε να πάμε μια εκδρομή ή στα χωριά μας...για να ξεσκάσουμε και να ξεχαστούμε για λίγο απο όλα αυτά που μας συμβαίνουν.
 
Και πολύ καλά θα κάνουμε, αρκεί να τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας !
Η οδήγηση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ! Το αλκοολ, οι επικίνδυνοι ελιγμοί, η έλειψη ζώνης σε οδηγό / συνοδηγό και στα πίσω καθίσματα αλλά και του καρεκλάκι για τα μωρά, η προσπέραση, ο εκνευρισμός στο τιμόνι είναι ανασταλτικοί παράγοντες για την αφάλεια τη δική σας αλλά και των γύρω σας. 
 
 Οι οδηγοί δικύκλων πρέπει να προσέχουν ΔΙΠΛΑ ! Το κράνος ειναι για να το φοράνε και οχι να το κουβαλάνε στο χέρι.  
 
 Το ίδιο ισχύει και για τους πεζούς ! Δεν σημαίνει οτι επειδή ειναι πεζοί οι υπόλοιποι θα τους δώσουν δρόμο !
 
Στην Ελλάδα, καθε φορά που έρχεται η ημέρα της μεγάλης εξόδου μετράμε νεκρούς! Πριν πολλά χρόνια, όταν για αλλη μια φορά οι σχέσεις μας με την Τουρκία ήταν οξυμένες, πολύ γνωστή εφημερίδα της Τουρκίας είχε ως πρωτοσέλιδο τίτλο : " Δεν χρειάζεται να γίνει πόλεμος με την Ελλάδα. Έρχεται το Πάσχα"
 
 
 
  Στην Ελλάδα δυστυχώς είναι πολλά αυτά που πρέπει να προσέχουμε διότι ο έλληνας στο τιμόνι βγάζει τα απωθημένα του και οι πεζοί στο δρόμο είναι στο κόσμο τους, κυρίως οι ηλικιωμένοι ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΜΑΧΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ! Για την ασφάλεια όλων μας, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !
 
  Καθώς σας γράφω αυτές τις γραμμές, αναρωτιέμαι πόσοι απο εσάς που παρακολουθείτε το blog μου θα διαβάσετε τα ανωτέρω, αλλά και πόσοι θα πείτε "Άσε μας ρε Άννα ! Τα έχουμε ακούσει 100 φορές αυτα" ! Ναι. Δεν έχετε άδικο. Τα έχετε ακούσει 100 φορές αυτα. Αλλά νομίζω οτι μια υπενθύμιση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν ! Πες - πες το κοπέλι κάνει την κυρά και θέλει, που λένε.
 
Καλό τριήμερο σε όλους ! Καλό και ασφαλές ταξίδι σε όσους φύγουν εκτός πόλης !
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: