Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Σσσσσσσσσ μη μιλάς, θα σε ακούσουν !

Σσσσσσσσ μη μιλάς ! Θα σε ακούσουν! Δε θέλω να ακούγετε καμοία φωνή περα απο τη δική μόυ ! Βουλωσέ το το ρημάδι λέμε !

Τι? Τι είπες ? Είσαι άνεργος ? Δεν έχεις να πληρώσεις το ρεύμα ? Ντρεπεσαι να κοιτάξεις στα ματια τα παιδιά σου ? Εχεις οικονομικό πρόβλημα ? Σου έκοψαν τη σύνταξη ? Δε σε πληρώνει ο εργοδότης σου ?  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Κι εμενα τι με νοιαζει ρε μαλακα  ? Ακου για να τελειωνουμε ! Δε γουστάρω να κατεβαινεις στις πλατειες και να φωνάζεις ! Δε θελω σκεπτόμενα άτομα εγω στη χώρα μου ! Ήδη εχω ανεχθεί πολλά ! Αρκετά !

Τηλεόραση δε βλέπεις ? Μα καλα, τόσα λεφτα δίνω στο MEGA προκειμένου να κάνει τη προπαγάνδα του ! Τι στο διάολο τίποτα δε γίνετε σωστά πια ? Αααααα πρεπει να πω δυο - τρια λογάκια με την Τρέμη ! Δε παει άλλο !

Και καλα, τηλεόραση δε βλέπεις.... Ολόκληρο  ανασχηματισμό έκανα για παρτυ σου και  βγάζεις και γλώσσα απο πανω ? ............. Τι εννοεις οταν λες οτι δεν ηθελες ανασχηματισμό ? Πες μου τωρα οτι πιστεψες πραγματικα αυτα που έλεγα περι ανασχηματισμού πριν ενα χρόνο περίπου ? Ή αυτα που ελεγα πριν με εκλέξεις για Πρωθυπουργό ! Καλα...εισαι τοσο μαλακας ?

Να φύγουμε ? Να πάμε αλλού ?  Τι λες αγόρι μου ! Κι εγω να φύγω...λέμε τωρα.....ποιος θα έρθει στη θεση μου ? Μου λες ? Και αν έρθει, θα σώσει την Ελλάδα νομίζεις ? Θα τη βγάλει απο την κριση ?
Θα αστειέυεσαι νομίζω ! Άλλωστε το θέμα δεν ειναι να σώσουμε την Ελλάδα ! Το θέμα ειναι να την πουλήσουμε ! Έχω ήδη βάλει μεσίτη να διαπραγματευθεί την εξαγορά των νησιών και των αρχαίων μας ! Άλλωστε εδω που τα λεμε...ούτε εσύ τα  εκτίμησες ποτέ !

Κοιτα, για μια φορα στη ζωή μου θελω να ειμαι ειλικρινείς !  Δεν θα δείτε  άσπρη ημέρα !


Τουλάχιστον για ενα αρκετα΄μεγάλο χρονικό διάστημα !



Ωωωωωωω ! Γιατί κανεις μουτράκια ? Εεεεεελα τωρα ! Θα με κανεις κι εμενα να κλάψω ! [............]














Χαχαχαχα...σου την έσκασα !









ΕΓΩ να κλάψω για εσενα ? Δεν εισαι με τα καλα σου μου φαινεται !

Ακου για να τελειώνουμε...γιατί πολυ το κουράσαμε και εχω και δουλειες !

Η Ελλαδα θα χρεωκοπήσει ΕΠΙΣΗΜΩΣ και σύνομα μαλιστα ! Το τι στο διαολο θα κανεις εσυ δεν με ενδιαφέρει, εγω το καθήκον μου το έκανα ! Αυτό μου ζητήθηκε απο τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ και αυτό θα κανω...πρόβατο γαρ !

Δε θα σου ευχηθώ καλό κουράγιο .....ξερω οτι ακόμα κι αυτό θα το καταπιεις και θα το υπομείνεις όπως έκανες με ολα τα χρόνια ! Γιατί ? Νομίζεις οτι μερικές συγκεντρωσούλες εξω απο τη Βουλή θα με πτοήσουν ! Εισαι γελασμένος !

Λοιπον, εχω ραντεβού με τη μαμα σε λιγο, γιαυτό πρεπει να φύγω ! Αντε...χαρηκα τόσο πολυ που τα είπαμε, ετσι για να μη λενε και καποιοι επιτειδιοι οτι δεν κανω διάλογο με τον λαο !

Ωωωωωω.... σκεπτικό σε βρίσκω ! Ηθελα να' ξερα τι έχεις στο μυαλό σου !





1 σχόλιο:

artemaki είπε...

Μπορεί η σκέψη τους να μην είναι και τόσο «αθώα» (αν μπορώ αν την χαρακτηρίσω έτσι) όσο μας τα λες Αννιώ, είναι νομίζω ακόμα πιο αδίστακτοι απ όσο μπορούμε να φανταστούμε, προσπαθούν να κρατηθούν από κάπου να μη «πέσουν» μαζί με εμάς.. βέβαια είναι δύσκολη η πτώση χωρίς αλεξίπτωτο, αφού φροντίσουμε να τους τα χαλάσουμε εμείς με όποιο τρόπο έχουμε και όποιες δυνάμεις μας απομείνουν …δεν είμαι της άποψης ότι πρόκειται περί αμερικανικού δακτύλου γιατί και λόγο των τελευταίων γεγονότων φαίνετε πως έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα, είπαν ότι και μέχρι σε στάση πληρωμών θα προχωρήσουν ..ωχ!
Η άποψη μου είναι ότι ο έλεγχος της παγκόσμιας οικονομίας πραγματοποιείται από συγκεκριμένα 5-10 άτομα. Τα οποία άτομα μπορεί και να γνωρίζουμε η έστω να ακούσαμε κάποτε κάτι γι’ αυτούς , μπορεί βέβαια να μην ξέρουμε καν ότι υπάρχουν γιατί έχουν τα πιόνια τους μπροστά να τρώνε όλη τη λάσπη να είναι οι αγγελιοφόροι της προπαγάνδας του φόβου και της αβεβαιότητας , βάλτε με το νου σας τα πιο ισχυρά ονόματα της οικονομίας. Οι Κύριοι λοιπόν της παγκόσμιας οικονομίας αφού είδαν ότι το πρότυπο του καπιταλισμού δεν προσφέρει οικονομική ανάπτυξη έτσι και προχώρησαν σε δραστικά μέτρα για να μη χάσουν σαφώς ούτε μπουκιά από τη ¨πίτα¨. Κακά τα ψέματα το μεγάλο ψάρι θα φάει το μικρό και μη μου πείτε ότι νιώθει κανείς ¨καρχαριομάχος¨ γιατί σου έχω ευχαρίστα, μόλις βρήκες δουλεία στη Ντίσνεϊ.
Όσο για την Ελλάδα σίγουρα κανείς δεν εκτίμησε το πλούτο που του άφησαν όλοι αυτοί οι ρομαντικοί αρχαίοι, και μη που πείτε ότι δεν ήταν ρομαντικοί, για δες μας πρώτα και ξανασκέψου το. Εκείνοι τουλάχιστον σφάγιαζαν τον εχθρό στα μούτρα του για το όραμα μια μεγάλης Ελλάδας δυνατής και αήττητης όχι ύπουλα σαν ¨λούλες¨ για να φυλάξουν το κώλο τους και των κοράκων που τους το επέβαλαν.. Ντρέπομαι για όλους μας ξεχωριστά που η πολιτεία δε μας έμαθε να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον να είμαστε ενωμένοι σα γροθιά παρά να κοιτάμε τη πάρτη μας και το καλύτερο είναι ότι το κάνουμε και επιδεικτικά..
Μονών λαβέ? Μπαααα φίλε εγώ ντε κσέρω απ αυτά που μου λέει… εγω Μπατόν σαλέ, πεινάει !