Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ODIN


Το κάστρο υψωνόταν μεγαλοπρεπές μπροστά στα μάτια τους.  Ενα κάστρο γεμάτο παραταγμένους για τη μάχη στρατιώτες !  Ο αντίπαλος υπερίσχυε...αλλά ήξεραν οτι με τη βοήθεια των θεών η νίκη θα ήταν δική τους.  

Ο στρατηλάτης κατέβηκε απο το άλογό του...εκτίμησε το χώρο οπου θα γινόταν η μάχη.

«Εμείς θα τους περικυκλώσουμε, όσο οι υπόλοιποι κάνουν κατα μέτωπο σύγκρουση. Κατ’αυτόν τον τρόπο θα τους αιφνιδιάσουμε ! Στο όνομα του Οdin» !

«Στο όνομα του Οdin» !  Φώναξαν οι σύντροφοί του με μια φωνή υψώνοντας τα όπλα τους.

Το στήθος του φούσκωσε απο υπερηφάνεια, τους κοίταξε εναν έναν στα μάτια... αλλά διέκρινε οτι ήταν κουρασμένα απο τις μάχες, τις κακουχίες, την πείνα.

 Του ήταν όλοι πιστοί,έκαναν ο,τι τους ζητούσε αλλά αυτή τη φορά διέκρινε την κούραση στο βλέμμα τους...έπρεπε να τους εμψυχώσει!

Γύρισε προς το μέρος τους.

«Ξέρω οτι είστε κουρασμένοι...ξέρω οτι θέλετε να γυρίσετε στα σπίτια σας...στις γυναίκες σας, τα παιδία σας, τα αδέρφια σας !  Αλλά σας ζητώ για τελευταία φορά, να δώσετε τον καλύτερο σας εαύτο ! Παλέψτε....παλέψτε σαν να ήταν η τελευτάια φορά που παλεύετε για την ελευθερία σας ! Φτάνει πια η τυρρανία ! Απο εσάς εξαρτάται ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ η ελευθερία της χώρας σας ! Με τη βοήθεια των θεών, θα καταλάβουμε το κάστρο και τότε...ΤΟΤΕ ανοίγονται νέοι ορίζοντες για εμάς! Για όλους μας ! Σήμερα ΕΣΕΙΣ θα γράψετε ιστορία ! Μια ιστορία που θα έχετε να διήγηθείτε στα εγγόνια σας ! Είμαστε VIKINGS ΠΑΝΑΘΕ ΜΕ ! Αποδείξτε την αξία μας»  !

 Τα επιφωνήματα και η ζητωκραυγές ήταν αρκετές για να καταλάβει οτι οι συντροφοί του ήταν έτοιμοι για τη μάχη !

«Στο όνομα του Odin» ! Φώναξε ο στρατηλάτης.

«Στο όνομα του Odin» ! επανέλαβαν με μία φωνή οι σύντροφοί του και ξεκίνησαν την κατάβαση του βουνού προς την ελευθερία !