Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ


Λεμε: ποτέ μην επιστρέφεις στην παλιά σου δουλειά και στην παλιά σου γυναίκα !



Στη περίπτωση της εργασίας ΔΥΟ ειναι τα τεινά :

1. επιστρέφεις μετά βαϊων και κλάδων, δουλεύεις λίγο στην αρχή για να δείξεις ότι κάτι κάνεις, αδιαφορείς για τα σχόλια των συναδέρφων σου τύπου «τι δουλειά εχει αυτός εδώ ; τι ήθελε και γύρισε ; καλά δεν ήταν σπιτάκι του ; τώρα θα μας βγάλει το λάδι!» , δεν δίνεις σημασία στο διευθυντή που σου φορτώνει παραπάνω εργασία για να σε εκδικηθεί αλλά ολα έχουν και τα όριά τους ! Όταν  καταλαβαίνεις τη ΜΑΛΑΚΙΑ που έκανες τα έχεις όλα γραμμένα, οπότε ή παραιτείσαι ή σε αναγκάζουν σε παραίτηση .

2. Δουλεύεις σαν το σκλάβο παλι για να δείξεις την υπεροχή σου, ανέχεσαι τους συναδέρφους  / προϊσταμένους / διευθυντές που σε ζαλίζουν κάθε τόσο διότι έχουν καταλάβει οτι το έχεις μετανιώσει και σε πατάνε, οπότε βλαστημάς ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ την ώρα και τη στιγμή που επέστρεψες στην ιδια εργασία.



Η περίπτωση της γυναίκας δεν διαφέρει ιδιαίτερα απο αυτη της εργασίας, μόνο που εδώ ΤΡΙΑ είναι τα τεινά:



1.       Επιστρέφεις, κανεις τρελό σέξ όλη μέρα, λες δυο τρια γλυκόλογα για να δείξεις οτι την αγαπάς -  ενώ στη πραγματικότητα το μυαλό σου πάει στη γκόμενα με τα μεγάλα βυζιά που γνώρισες προχθές στο συνοικιακό μπαράκι -  και όταν καταλαβαίνεις τη ΜΑΛΑΚΙΑ που έκανες είτε αδιαφορείς τελείως είτε χωρίζεις και τελειώνει η υπόθεση



2.       Ανέχεσαι τα πάντα – συμπεριλαμβανομένου τις σπόντες τύπου «Εσύ γύρισες όχι εγω! Παλι θα φύγεις; Φύγε αφού αυτό ξερεις να κάνεις καλύτερα»  και βλαστημάς και σε αυτή τη περίπτωση ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ την ώρα και τη στιγμή που επέστρεψες στον ιδιο άνθρωπο.



3.       Επιστρέφεις γιατι θεωρείς οτι πρεπει να δώσεις μια ευκαιρία στη σχέση, στην αρχή τα πραγματα ειναι δύσκολα αλλά το ΠΑΛΕΥΕΤΕ  ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ οπότε  είναι όλα μέλι γάλα...ή σχεδόν μέλι γάλα !


Και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρα....Λένε οτι όταν ραγίσει ο γυαλί....δεν είναι ξανα το ίδιο.  Όμως στον κανόνα υπάρχουν ΠΑΝΤΑ εξαιρέσεις και τους κανόνες σε μια σχέση είτε επαγγελματική είτε προσωπική τους βάζουμε ΕΜΕΙΣ !







Δεν υπάρχουν σχόλια: