Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

H ώρα πάει μπροστά...εμείς ποτέ (πότε;)

Καλησπέρα αδέρφια !
 
ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ...ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ....ΜΟΝΟ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ !
 
Άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο - και πιο συγκεκριμένα στην Ελληνοφρένεια - οτι ένας 30χρονος (σημειώστε την ηλικία παρακαλώ έχει σημασία) ψήφισε Βενιζέλο στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ ! Και σαν να μην έφθανε αυτό, όταν ο συνομιλητής του - ο οποίος άνθρωπος πολύ λογικά νόμιζε οτι του έκανε πλάκα  - τον δούλευε, ο 30χρονος ψηφοφόρος προσπάθησε να... τον πείσει με επιχειρήματα οτι η επιλογή του ήταν η σωστή και πως ο Σαμαράς φταιει για την κατάντια της χώρας !
 
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ; ΒΡΙΖΑΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΗ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ !
 
ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΛΕΩ....ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΩ. ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ "Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ 100% ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ? ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ! ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΩ (ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ)
 
30ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΕΚΤΟΣ...ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ! Αλλα και ετσι να'ναι...τι του έταξε και ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΤΑΞΕ ο Βενιζέλος για να τον ψηφίσει ? Δηλαδή αυτοί οι 240.000 είναι πια τόσο βολεμένοι που πήγαν και ψήφισαν. Κοντεύω να τρελλαθώ παιδιά...θα μου φύγει το μυαλό απο τη θέση του μα το Χριστό δηλαδή !
 
 Όχι...όχι καποιο λάθος έχει γίνει ! Μαλλον ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ! Προφανώς το μνημόνιο ήρθε στην κατάλληλη ώρα για να σώσει την Ελλάδα. Οι 1.0000,00 και βάλε άνεργοι ορθώς είναι άνεργοι, οι αυτοκτονίες, οι άστεγοι, το κούρεμα...ΌΛΑ ΣΩΣΤΑ και εγώ ειμαι η λάθος ! Ας το πάρω λοιπόν έτσι και ας σκεφτώ οτι ολα αυτά γίνονται για το καλό της χώρας ! Υποθετικά μιλάω...μη με παρετε ακόμα με τις πέτρες. Που ξέρωο τι αυριο - μεθαυριο αυτό που μου λένε οτι τώρα ειναι τάχα μου τάχα μου για το καλό μου, δεν θα το θεωρούνε λάθος αργότερα ? Που ξέρω εγώ οτι εαν για παραδειγμα (λεμε τώρα) ψηφίσω ενα απο τα μεγάλα κόμματα, αυτά τα ίδια κόμματα δεν θα με φέρουν πάλι εδώ που είμαι τώρα ; Mε την ανεργία στο φούλ, την αβεβαιότητα, την ανησυχία κο.κ. Γιατί προσωπικά δεν έχω εμπιστοσύνη πλέον σε κανέναν πολιτικό και σε κανένα κόμμα.
 
Δεν λέω οτι όλοι οι νέοι ειναι σαν αυτόν που ψήφισε τον Βενιζέλο. Αλλά για σκεφτείτε...μπορεί τα παπούδια και αυτός ο 30χρονος να ειναι ενα μεμονωμένο γεγονός αλλά πόσα τέτοια "μεμονωμένα" γεγονότα έχουμε ακούσει  ? Πόσα τέτοια "μεμονωμένα" γεγονότα θα ακούσουμε ?  Η ΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ! (πότε ?)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: